Størrelseshjelp

Lurer du på hvilken størrelse du skal velge på ditt Meminiprodukt? Her kan du få hjelp til dette. Husk at alle barn er unike, også i størrelse, så følg mål fremfor alder.

Les mer

Størrelsesguide

Alle barn er ulike, så når du velger størrelse på plaggene fra Memini, så er det viktig at du tar utgangspunktet i barnets høyde og ikke alder.

 

Hvis det står en alder på størrelse på plagget, så er denne kun veiledende og ikke avgjørende for hva som er riktig størrelse for ditt barn. For eksempel skal et barn som bruker størrelse 98 passe til et barn som er fra 98-104 cm høyt. Vår plagg er tilpasset skandinaviske barn, og er derfor ganske romslige i størrelsen. Mange av plaggene er også designer for å kunne vokse i, og kan også gjerne brettes opp på ermer og ben.

 Det er viktig å lese beskrivelsen på våre produkter for å finne riktig størrelse. I noen tilfeller vil også de ulike kvalitetene oppføre seg forskjellig fra størrelse til størrelse. Et strikket plagg er for eksempel mere bevegelig enn et vevd plagg, og kan derfor også ofte brukes over en lengre periode.

Når du skal velge størrelse på hodeplagg, må du måle omkretsen av barnets hode. Måler barnehodet 48/50, passer barnet som regel en lue rundt størrelse 48 -50.

Hvis du er usikker på hvilken størrelse du skal velge, så ta gjerne kontakt med vårt kundesenter: kundesenter@memini.no

 

Babyklær

Barneklær

Hodeplagg

Strømpebukser

 

Vikonsept AS | Fjellvegen 1a, 5532 Haugesund, Norway
+47 52 71 69 95 | hello@memini.no | Org.nr 988 790 605